GenelPratik BilgilerOpel Bakım Fiyatları Ne Kadar? » Bisanayi Blog

7 Şubat 2020by bisanayiBlog0

19.yy sonlarında Almanya’da faaliyetine başlayan Opel, 1899 yılında ilk aracını üreterek 15 yıl içerisinde Avrupa’da popüler bir marka haline gelmiştir. 2017 yılında Fransız PSA Grup (PeugeotCitroen) bünyesine katılan Opel, farklı model ve türlerde araç üretimine devam etmektedir.

Opel bakımı, ülkemizde çokça bulunan özel servislerde rahatlıkla yapılabilmektedir. Ülkemizde uzun yıllara dayanan geçmişi ile bugün birçok özel servisi bulunan Opel, araç periyodik bakımını yaptırmak isteyen araç sahipleri için uygun fiyat politikaları sunmaktadır.

Opel’de hafif bakım, aracın km bakımı olarak geçmektedir. 15.000 km/yıl olarak periyodik bakımlar gerçekleştirilebilmektedir.

Hafif bakımda yapılan işlemler şu şekildedir;

  • Motor yağ filtresi değişimi
  • İç filtre değişimleri
  • Akü kontrolü
  • Fren sıvısı değişikliği
  • Genel kontroller (Gövde, Lastik, Egzoz, Frenler Motor, Şasi, Işık ve Elektronik)

Ağır bakım işlemleri, hafif bakımdan farklılık göstermektedir. Kaç km sonra değişmesi gereken markalar üretici tarafından belirlenmiştir ve özel servisler bu prosedüre uygun olarak hizmet vermektedirler. Ağır bakım işlemlerinde yapılanlar;

  • Şanzıman yağı kontrol ve değişimi
  • Triger kayışının değişimi
  • Fren balata ve disklerin kontolleri (balatalar bitmiş ise değişimi, diskler eskimiş ise onarımı ya da değişimi sağlanır)
  • Genel araç kontrolü (yağ, keçe ve conta gibi sızıntı sağlayan elemanlar bulunuyorsa değişimleri sağlanır. Elektronik, aydınlatma ve sileceklerin tam bir kontolü yapılmaktadır.)

Opel bakımı (araç model ve yaşına göre değişmektedir.), 300₺ – 1200₺ arasında değişen rakamlarda periyodik bakım fiyatları bulunmaktadır. En doğru bilgi için bisanayi.com sitemizde bulunan online fiyat skalasına göz atabilirsiniz.

Bisanayi.com sayesinde Opel Astra bakım fiyatı, Opel Vectra bakım fiyatı, Opel Corsa bakım fiyatı, Opel Insignia bakım fiyatı, Opel Crossland-X bakım fiyatı yani kısaca bütün Opel modellerinin bakım fiyatlarını online olarak görebilir, dilerseniz istediğiniz servisle & ustayla anında iletişime geçebilirsiniz.

Opel-Periyodik-Bakim-Fiyatlari

Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayımlanmayacaktır.