GenelPratik BilgilerFord Bakım Fiyatı Ne Kadar? » Bisanayi Blog

5 Şubat 2020by bisanayiBlog0

1900’lü yılların başında Henry Ford tarafından kurulan Ford, ilk otomobilini 1904 yılında ABD’de satışa sunmuştur. 1 asrı aşan geçmişi boyunca birçok model ve araç türü üreten Ford, bugün dünyanın en çok tercih edilen araç markaları arasında gelmektedir.

Ford bakımı, ülkemizde geniş özel servis ağıyla birçok konumda yapılabilmektedir. Markanın ülkemizde ki geçmişi de göz önüne alındığında, birçok özel servis bakım ve parça değişimi konularında hizmet vermektedir. Ford bakımı diğer araç markalarında olduğu gibi hafif bakım ve ağır bakım servis hizmetleri ile gerçekleştirilmektedir. Aracınızın ilk km bakımı için özel servis seçeneklerinin çok olduğu bisanayi.com teklif sayfalarına sayfalarına göz atmanız yeterlidir.

Hafif bakım için standart olarak değişimi yapılan araç elemanları şu şekildedir.

  • Motor yağ değişimi
  • Hava filtresi değişimi
  • Polen filtresi değişimi
  • Yağ filtresi değişimi (gerekliyse)

Bakım servisinde bu değişimlerin yanı sıra; sıvı seviyelerinin kontrolleri, silecek kontrolü ve aracın genel kontrolleri gerçekleştirilir.

Ağır bakım için aracın model ve yaşına göre farklı uygulamalarla servis işlemi yürütülür.  Aracın belirli parçalarının ve sıvılarının kaç km sonra değiştirileceği üretici firma tarafından belirlenmiştir. Ağır bakımda genel olarak araçta belirli km sonrası değişmesi gereken parçalar ve sıvılar bulunmaktadır. Bunlar;

  • Şanzıman yağ değişimi
  • Triger kayış değişimi
  • Fren balata ve disk değişimi (ya da onarımı)
  • Amortisör kontrolü ve gerekliyse parça değişimi
  • Baskı – balata kontrolü ve gerekliyse değişimi

Ford bakımı (araç model ve yaşına göre değişmektedir.), ortalama olarak 400₺ – 1200₺ aralığında bir rakamdadır. Daha fazla bilgi almak ve sürekli yenilenen fiyatları takip etmek için bisanayi.com’a uğramayı unutmayın!

Bisanayi.com sayesinde Ford B-Max bakım fiyatı , Ford C-Max bakım fiyatı, Ford Fiesta bakım fiyatı, Ford Kuga bakım fiyatı, Ford Mondeo bakım fiyatı, Ford Focus bakım fiyatı, Ford Escort bakım fiyatı, Ford Ecosport bakım fiyatı, Ford Ka bakım fiyatı yani kısaca bütün Ford modellerinin bakım fiyatlarını online olarak görebilir, dilerseniz istediğiniz servisle & ustayla anında iletişime geçebilirsiniz.

Ford-Periyodik-Bakim-Fiyatlari

Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayımlanmayacaktır.