GenelPratik BilgilerVolvo Bakım Fiyatları Ne Kadar? » Bisanayi Blog

23 Şubat 2020by bisanayiBlog0

Volvo, 1927 yılında ilk aracını üretim bandından indirdiğinde, gelecek yıllarda herkesin “sağlam araba” algısını değiştirecek bir üretim yaptığından habersizdi. İsveçli otomobil markası Volvo, sağlamlığı ve dayanıklılığı ile ün yapmış bir otomobil markasıdır. 1999 yılında Ford’ a satılan Volvo, 2010 yılında Çinli otomobil markası Geely tarafından satın alınmıştır. Bugün dünyada en popüler araç markaları içerisindeki haklı yerini sağlamlaştırarak yoluna devam etmektedir.

Volvo bakımı, aracın periyodik bakımı için kullanıcı kılavuzunda belirtilmiş hafif bakım ve ağır bakım servislerini içerir. Bu bakım servisleri, standart bir aracın belirli parçaları ve sıvılarının değişimi, kontrolü ya da onarımı gibi durumları içermektedir.

Hafif Bakım; motor yağı ve yağ filtresi değişimi, hava filtresi değişimi, polen filtresi değişimi, genel araç kontrolleri, cam suyu ve soğutma suyu kontrolleri gerekliyse değişimleri gibi km bakımı işlemlerin gerçekleştirildiği servis bakımıdır.

Ağır bakım ise aracın kaç km sonra değiştirilmesi gerekecek bazı parça ve sıvı değişimlerini içeren bakım servisini içermektedir. Bunlar; triger kayışının değişimi, şanzıman yağı ve yağ filtresi değişimi, yağ sızıntı ve kaçak kontrolü (keçe, conta, vs. değişimi), baskı-balata değişimi, detaylı araç kontrollerini içeren servis bakımıdır. (frenler, aydınlatma, elektronik sistemler, amortisör sistemleri, vb.).

Volvo bakımı, farklı özel servislerde farklı fiyatlandırmalarda olsa da bakım fiyatları ortalama olarak, 700₺– 1200₺ arasında değişmektedir. Daha detaylı bilgi ve anlık bakım fiyatlarını öğrenmek için sitemize göz atmayı unutmayın.

Bisanayi.com sayesinde Volvo C30 bakım fiyatı, Volvo C70 bakım fiyatı, Volvo S40 bakım fiyatı, Volvo S60 bakım fiyatı, Volvo S70 bakım fiyatı, Volvo S80 bakım fiyatı, Volvo S90 bakım fiyatı, Volvo V40 bakım fiyatı, Volvo V60 bakım fiyatı, Volvo V70 bakım fiyatı, Volvo V90 bakım fiyatı, Volvo  XC40 bakım fiyatı, Volvo XC60 bakım fiyatı, Volvo XC70 bakım fiyatı, Volvo XC90 bakım fiyatı yani kısaca bütün Volvo modellerinin bakım fiyatlarını online olarak görebilir, dilerseniz istediğiniz servisle & ustayla anında iletişime geçebilirsiniz.

 

Volvo-Periyodik-Bakim-Fiyatlari

Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayımlanmayacaktır.