GenelPratik BilgilerNissan Bakım Fiyatları Ne Kadar? » Bisanayi Blog

9 Şubat 2020by bisanayiBlog0

Japonya’nın en büyük ikinci otomobil markası olan Nissan, araç üretim serüvenine 1910 yılında başladı. Datsun ve Infiniti gibi markalarında sahibi olan Nissan günümüzde birçok araç modeli ile tercih edilen araç markalarından birisidir.

Nissan bakımı, her Japon aracında gerektiği gibi büyük bir hassasiyet ve titizlik gerektiren işlemleri içerir. Hafif bakım ya da ağır bakım yönünden kaç km olacağı önceden belirlenmiş bir kullanıcı kılavuzuna sahiptir.

Nissan’ın diğer Japon arabalarından ayıran bir özelliği vardır. Uzun yıllardır motor ve aksamları konusunda Renault ile iş birliği içindedir. Bu sebeple Motor ve parçalarının üretimi Renault özelinde yapıldığı için Avrupa pazarında parça konusunda oldukça geniş bir ağa sahiptir.

Nissan bakımı, km bakımı olarak geçen hafif bakım ile benzinli ve dizel araçların periyodik km bazında ya da yıllık periyodik bakımlarını kapsamaktadır.

Nissan Hafif bakım servisinde araç için yapılan işlemler şöyledir;

Motor yağ değişimi,
Hava ve polen filtrelerinin değişimi,
Sıvı seviyelerinin kontrolü (cam suyu ve motor soğutma sıvısı),
Araç genel kontrolleri, vb.

Araçların en vazgeçilmez bakımları arasında ağır bakım ayrı bir yere sahiptir. Her araçta belirli bir kullanım ömrüne sahip olan parçaların ve sıvıların değişimini içeren bir bakım türüdür.

Ağır bakım servisinde, kontrolü ve değişimi sağlanan parçalar ve sıvılar şu şekildedir;

Triger kayış değişimi,
Şanzıman yağı kontrolü (gerekliyse değişimi),
Baskı – balata kontrolü (gerekliyse değişimi),
Fren disk ve balata kontrolü (gerekliyse değişimi),
Detaylı araç kontrolü (keçe, conta, vb. boru değişimleri), vb.

Nissan bakımı (araç model ve yaşına göre değişmektedir.), 400₺ – 1200₺ arasında değişen rakamlarda periyodik bakım fiyatları bulunmaktadır. En doğru bilgi için sitemizde bulunan online fiyat tablosuna göz atabilirsiniz.

Bisanayi.com sayesinde Nissan Juke bakım fiyatı, Nissan Micra bakım fiyatı, Nissan Qashqai bakım fiyatı, Nissan Versa bakım fiyatı, Nissan X-Trail bakım fiyatı, Nissan Note bakım fiyatı, Nissan Navara bakım fiyatı yani kısaca bütün Nissan modellerinin bakım fiyatlarını online olarak görebilir, dilerseniz istediğiniz servisle & ustayla anında iletişime geçebilirsiniz.

Nissan-Periyodik-Bakim-Fiyatlari

Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayımlanmayacaktır.