Genelİstanbul Oto Sanayi Siteleri » Bisanayi Blog

27 Şubat 2020by bisanayiBlog0

İstanbul oto sanayi anlamında oldukça gelişmiş bir ağa sahiptir. İstanbul’da özel servislerin ve farklı dükkanların bulunduğu küçüklü büyüklü toplamda 39 adet oto sanayi sitesi bulunmaktadır. Oto sanayi sitelerinde aracınızın ihtiyacı olan periyodik bakım, oto servis, mobil oto servis, yedek parça temini, vb. birçok konuda size yardımcı olabilecek birçok özel servis hizmet vermektedir.

Bisanayi.com aracılığıyla İstanbul’da bulunan özel servislere siteden ulaşabilir, fiyat araştırması yapabilir, teklif alabilir ve faydalı bilgilerin yer aldığı blog sayfamıza göz atabilirsiniz.

Bostancı Oto Sanayi Sitesi
Ataşehir İçerenköy’de bulunan bostancı oto sanayi sitesi, Anadolu Yakasında bulunan araç sahiplerinin sıklıkla tercih ettiği oto sanayi siteleri arasında gelmektedir. Günümüzün neredeyse bütün araç markaları için özel servisleri bulabileceğiniz bir oto sanayi sitesi olan Bostancı Oto Sanayi Sitesi, araç periyodik bakımlarının yanı sıra oto elektrik-elektronik servisleri, ön düzen ve rot balans servisleri, oto lastik satışı ve servisleri, mobil oto servis, kaporta onarım servisleri, yedek parça satış dükkanları, vb. arabalar için gerekli birçok servis hizmeti ve yedek parça temin edilebilen dükkanlar bulunmaktadır.

Adres: Değirmenyolu Cad. İçerenköy 34752 Ataşehir/İSTANBUL

Merter Oto Sanayi Sitesi
Günümüzde Bağcılar – Güngören oto sanayi sitesi olarak geçen Merter Oto sanayi sitesi, 1983 yılında 430 bin m2 üzerine kurulmuştur. İçerisinde 1380 adet oto servis ve türevleri üzerine hizmet veren işyeri bulunmaktadır. Her araç markasının oto servis hizmetini bulabileceğiniz gibi aynı zamanda yedek parça arayışınıza cevap verebilecek nitelikte birçok yedek parça dükkanı bulunabilmektedir. Avrupa yakası İkitelli’de bulunan Merter oto sanayi sitesi, Avrupa Yakasında bulunan araç sahiplerinin araçları için bütün ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir oto sanayi sitesidir.

Adres: Organize Sanayi Bölgesi Bağcılar Güngören San. Sit. İkitelli/İSTANBUL

Atatürk Oto Sanayi Sitesi
1967 yılında bir grup oto tamir ustasının girişimleriyle kurulan Atatürk oto sanayi sitesi 1975 yılında inşaatın tamamlanması üzerine oto sanayi esnafı hizmete başlamıştır. Bugün 3 farklı kısımda hizmet vermekte olan Atatürk oto sanayi sitesi, İstanbul’un en büyük oto sanayi sitesidir. Otomobil ve araçlarla ilgili birçok markanın özel servislerini bulabileceğiniz Atatürk oto sanayi sitesinde, araç periyodik bakımı, mobil oto servis, yedek parça temini, vb. birçok hizmet alabileceğiniz özel servis ve dükkan bulunmaktadır.

Adres: Maslak, Ahi Evran Caddesi No:9 Ata Center İş Merkezi K:5 (34398) Sarıyer / İstanbul

Bisanayi.com sayesinde oto sanayi sitelerine uğramadan özel servisler hakkında bilgi edinebilir, bakım fiyatları birbirleriyle karşılaştırabilir, teklif isteyebilir ve daha önce hizmetlerden yararlanmış kullanıcıların yorumlarını okuyabilirsiniz.

Oto sanayi siteleri ve daha fazlası hakkında detaylı bilgi almak ve güncel bilgiler içeren konular hakkında birçok bilgilendirici içerik bulunan blog sayfamızı takip etmek için bisanayi.com’a sıkça uğramayı unutmayın!

 

Ozel-Servis-Periyodik-Bakim-Fiyatlari

Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayımlanmayacaktır.