GenelPratik BilgilerDacia Bakım Fiyatları Ne Kadar? » Bisanayi Blog

3 Şubat 2020by bisanayiBlog0

1966 yılında Romanya devleti tarafından kurdurulan Marka, antik zamanlarda Romanya topraklarının bulunduğu bölgeye verilen isimden esinlenerek Dacia adını almıştır. Herkes için ulaşılabilir ve uygun fiyatlı araçlar felsefesi ile yola çıkan Dacia, 1999 yılında Renault Grup tarafından satın alınarak Renault’un bir alt markası olarak bugünlere kadar gelmiştir.

Dacia bakımı için aracınızın modeli, yılı ve periyodik bakım zamanlarının takibi oldukça önemlidir. Aracınızın hafif bakım ya da ağır bakım işlemlerinde neler yapıldığını kullanıcı kılavuzuna bakarak öğrenebilirsiniz. Renault’un servis ağının gücü sayesinde son yıllarda gitgide artan bir servis sayısına sahip olan Dacia, yetkili servis ya da özel servis açısından uygun fiyatlı servisleri bulabileceğiniz seçenekler bulunmaktadır.

Dacia bakımı için ilk km bakımı içeren bakım türü hafif bakımdır. Hafif bakım için serviste uygulanacak olan bakım işlemleri şöyledir;

  • Motor yağ değişimi
  • Hava filtresi değişimi
  • Polen Filtresi Değişimi

Genel araç kontrolleri, su seviye kontrolleri (ihtiyaç varsa cam suyu eklenir ve motor soğutma suyu eksilmişse antifiriz ile tamamlanır.) Ayrıca silecekler eskimişse değiştirilir.
Dacia bakımı için ömrü kaç km olacağı belli olan çeşitli parçaların ve sıvıların değişimleri ağır bakım servisinde yapılır.

  • Triger kayışı değişimi
  • Amortisör takımlarının değişimi
  • Şanzıman yağ değişimi
  • Fren disk ve balata değişimi
  • Baskı – balata kontrol ve değişimi

Dacia bakım fiyatları (araç model ve yaşına göre değişmektedir.) 250 ₺ – 900 ₺ arasında değişmektedir. Güncel ve online fiyatlar hakkında bilgi bisanayi.com’da bulunmaktadır. En güncel ve anlık fiyat bilgisini sitemizden alabilirsiniz.

Bisanayi.com sayesinde Dacia Dokker bakım fiyatı, Dacia Duster bakım fiyatı, Dacia Lodgy bakım fiyatı, Dacia Logan bakım fiyatı, Dacia Sandero bakım fiyatı, Dacia Solenzo bakım fiyatı,  yani kısaca bütün Dacia modellerinin bakım fiyatlarını online olarak görebilir, dilerseniz istediğiniz servisle & ustayla anında iletişime geçebilirsiniz.

Dacia-Periyodik-Bakim-Fiyatlari

Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayımlanmayacaktır.