GenelPratik BilgilerRenault Bakım Fiyatları Ne Kadar? » Bisanayi Blog

2 Şubat 2020by bisanayiBlog0

Fransız otomobil markası Renault, Türkiye pazarına ilk giriş yapan araç markalarından birisidir. Farklı ve geçmişte efsaneleşmiş birçok modeli ile sevenlerinin gönüllerinde taht kurmuş bir araç markasıdır. Reanult bakımı, ülkemizdeki geniş özel servis ağı sayesinde çeşitli fiyatları karşılaştırabileceğiniz bir araç bakım seçeneğini de beraberinde getirir.

Her araçta olduğu gibi Renault bakımı içinde bakım prosedürü, km bakımı ve aracınızın kaç km aralığında bakım uygulanması gerektiği, markanın kullanıcılar için oluşturduğu kılavuzlarda belirtilmektedir. Renault markası, tasarruflu yakıt tüketimi ve farklı ihtiyaçlar için geniş ürün yelpazesi ile araç sahiplerinin sevdiği markalar arasındadır.

Km bakım için aracınızın periyodik bakımlarını iyi takip etmek oldukça önemlidir. Hafif bakım veya ağır bakım gibi farklı bakım türlerini ve zamanlarını bilmek, aracınızın; yakıt tasarrufu, araç ömrü ve parça performansı gibi yönlerini etkileyecek tüm faktörleri bilmek demektir.

Renault bakımı, aracın periyodik bakımlarını içeren bir dizi bakım setini içerir. Hafif bakım; Motor yağ değişimi, polen filtresi değişimi, hava filtresi değişimi, silecek değişimi, vb. işlemleri kapsamaktadır. Hafif bakım, sıvı seviyelerinin kontörlü ve aracın genel kontrolleri yapılarak sonlandırılır.

Ağır bakım ise; triger kayış değişimi, fren disk ve balata kontrolü (ihtiyaç varsa değişim), şanzıman yağı değişimi, vb. aracın kaç km sonra değişeceği belli olan parça ve sıvı değişimlerini içerir.

Renault bakım fiyatları (araç model ve yaşına göre değişmektedir.), 300 ₺ – 1000 ₺ arasında değişmektedir. Güncel ve online fiyatlar hakkında bilgi bisanayi.com’da bulunmaktadır. En güncel bilgiyi sitemizden alabilirsiniz.

Bisanayi.com sayesinde Renault Megane bakım fiyatı , Renault Captur bakım fiyatı, Renault Clio bakım fiyatı, Renault Talisman bakım fiyatı, Renault Fluence bakım fiyatı, Renault Kadjar bakım fiyatı, Renault Koleos bakım fiyatı, Renault Kango bakım fiyatı, Renault Latitude bakım fiyatı, Renault Modus bakım fiyatı yani kısaca bütün Renault modellerinin bakım fiyatlarını online olarak görebilir, dilerseniz istediğiniz servisle & ustayla anında iletişime geçebilirsiniz.

Renault-Periyodik-Bakim-Fiyatlari

Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayımlanmayacaktır.