GenelPratik BilgilerBMW Bakım Fiyatları Ne Kadar? » Bisanayi Blog

20 Şubat 2020by bisanayiBlog0

1913 yılında Almanya’da kurulan BMW, dünyanın en önde gelen araç üreticisi konumuna sahip markalarından birisidir. BMW grup bünyesinde Rolls-Royce ve Mini gibi önemli markalarda bulunmaktadır. BMW dünya çapında birinci sınıf araçlar üreten en popüler markalardan birisidir.

BMW bakımı, araç modeline ve yılına göre değişiklik gösteren bakım servisi uygulanmaktadır. Hafif bakım ve ağır bakım olmak üzere iki farklı periyodik bakım türü bulunmaktadır.

Hafif bakım prosedüründe, BMW araçlarına özel olarak km bakımı işlemleri uygulanmaktadır. Bunlar; Motor yağı ve yağ filtresi değişimi, hava filtrelerinin değişimi (polen filtresi dahil), Mikro filtre değişimi (gerekliyse), cam suyu ve soğutma suyu sıvılarının değişimi, araç genel kontrolleri, vb. işlemleri içerir.

Ağır bakım prosedüründe ise kaç km sonra değişimi gereken araç parçaları ve sıvı değişimlerini içeren bir servisi kapsar. Bunlar; triger kayışı ve gergi rulman değişimi, şanzıman yağı değişimi, fren balata ve disk kontrolü (gerekliyse değişimi), kavrama sistemi kontrolü (gerekliyse değişimi), genel araç kontrolleri (fren sistemi, elektronik ve elektrik sistemlerinin kontrolü, araç mekaniklerinin kontrolü, sızıntı kontrolü, vb.)

BMW bakımı, diğer araçlara oranla farklı sistematiği ve çalışma şekilleriyle profesyonel bir bakım servisi gerektirir. BMW bakım fiyatları (araç ve model yılına göre değişim göstermektedir.) 1000₺ – 2000₺ arasında ortalama bir fiyat aralığındadır. Daha güncel bilgiye ulaşmak için sitemizdeki online fiyat tablosuna göz atabilirsiniz.

Bisanayi.com sayesinde Bmw Series 1 bakım fiyatı, Bmw Series 2 bakım fiyatı, Bmw Series 3 bakım fiyatı, Bmw Series 4 bakım fiyatı, Bmw Series 5 bakım fiyatı, Bmw M Series 1 bakım fiyatı, Bmw M Series 2 bakım fiyatı, Bmw M Series 3 bakım fiyatı, Bmw M Series 5 bakım fiyatı, Bmw X1 bakım fiyatı, Bmw X2 bakım fiyatı, Bmw X3 bakım fiyatı, Bmw X5 bakım fiyatı, Bmw X6 bakım fiyatı yani kısaca bütün Bmw  modellerinin bakım fiyatlarını online olarak görebilir, dilerseniz istediğiniz servisle & ustayla anında iletişime geçebilirsiniz.
Corona Virüs (Covid-19) standartlarına uygun Bmw Servislerimiz için hemen ücretsiz teklif alın…

 

BMW-Periyodik-Bakim-Fiyatlari

Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayımlanmayacaktır.