ANASAYFABlog - Bisanayi Blog

Bring to the table win-win survival strategies to ensure proactive domination. At the end of the day, going forward, a new normal that has evolved from generation X is on the runway.
https://www.bisanayi.com/blog/wp-content/uploads/2020/02/OtoSanayi-Siteleri-1280x640.jpg

İstanbul oto sanayi anlamında oldukça gelişmiş bir sanayiye sahiptir. İstanbul’da özel servislerin ve farklı dükkanların bulunduğu küçüklü büyüklü toplamda 39 adet oto sanayi sitesi bulunmaktadır. Oto sanayi sitelerinde aracınızın ihtiyacı olan periyodik bakım, oto servis, mobil oto servis, yedek parça temini, vb. birçok konuda size yardımcı olabilecek birçok özel servis hizmet vermektedir.

https://www.bisanayi.com/blog/wp-content/uploads/2020/02/Ozel-Servisler-Guvenilirmi-1280x640.jpg

Günümüz şartlarında pek çok insan arabaya sahiptir. Evimizin önünde birden fazla arabaların dizildiğini görürüz. Yeme - içme ve giyinme nasıl bir ihtiyaç ise, araba da bir o kadar hayatımızın önemli bir ihtiyacı haline gelmiştir. Elbette bu ihtiyacın bir de maddi boyutu var. Sadece arabayı alarak her sorun çözüldü sanmayın. Araç periyodik bakımı, lastik değişimi gibi katlanıp giden bir maliyet süreci araç kullanıcılarını beklemektedir.

https://www.bisanayi.com/blog/wp-content/uploads/2020/02/Audi-Periyodik-Bakim-Nasil-Yapilir-1280x640.jpg

Audi, Almanya’da 1901 yılında ilk otomobilini üreterek başladığı macerasına, 1932 yılında dört bağımsız araç üreticisinin birleşmesiyle Audi’nin dört halkası tamamlanmış oldu. Özellikle 1980 sonrası ürettiği Quattro Motor ile dikkatleri üzerine çeken Audi, günümüzün üst seviye araç üreticileri içerisinde popüler bir konumda bulunmaktadır.

https://www.bisanayi.com/blog/wp-content/uploads/2020/02/Volvo-Periyodik-Bakim-Nasil-Yapilir-1280x640.jpg

Volvo, 1927 yılında ilk aracını üretim bandından indirdiğinde, gelecek yıllarda herkesin “sağlam araba” algısını değiştirecek bir üretim yaptığından habersizdi. İsveçli otomobil markası Volvo, sağlamlığı ve dayanıklılığı ile ün yapmış bir otomobil markasıdır. 1999 yılında Ford’ a satılan Volvo, 2010 yılında Çinli otomobil markası Geely tarafından satın alınmıştır. Bugün dünyada en popüler araç markaları içerisindeki haklı yerini sağlamlaştırarak yoluna devam etmektedir.

https://www.bisanayi.com/blog/wp-content/uploads/2020/02/Hyundai-Periyodik-Bakim-Nasil-Yapilir-1280x640.jpg

Hyundai markası 1947 yılında Güney Kore’de kurulmuştur. İnşaat ve çelik sektöründen otomobil ve ağır iş makinası sektörüne kadar birçok kolda ürünler üreten dünya çapında bir kuruluştur. Diğer bir araç markası Kia’yı da bünyesinde barındıran Hyundai, dünyanın en popüler araç markalarından birisidir.

https://www.bisanayi.com/blog/wp-content/uploads/2020/02/Mercedes-Periyodik-Bakim-Nasil-Yapilir-1280x640.jpg

Mercedes, araba üretim yolculuğuna 1897 yılında başlamıştır. 1 asırı aşan tarihi ve günümüzde popüler ve başarılı olmuş birçok modeli ile sevenlerine farklı bir sürüş deneyimini sunmaya devam ediyor. Daimler bünyesinde olan Mercedes, farklı araç segmentlerinde dünya çapında üst düzey bir üretim gerçekleştirmektedir.

https://www.bisanayi.com/blog/wp-content/uploads/2020/02/Fiat-Periyodik-Bakim-Nasil-Yapilir-1280x640.png

Temelleri İtalya’da 1899 yılında Torino’da atılan Fiat, Dünyanın en çok üretim yapan markaları arasında gelmektedir. “Herkes için otomobil” mottosuyla yola çıkan firma günümüzde üretimi milyonları geçen büyük bir markaya dönüşmüştür. Fiat grup bünyesinde; Alfa Romeo, Chrysler, Jeep, Dodge, Masserati, Lancia ve Ferrari gibi üst düzey araç markalarını da barındırmaktadır.

https://www.bisanayi.com/blog/wp-content/uploads/2020/02/Seat-Periyodik-Bakim-Nasil-Yapilir-1280x640.jpg

İspanya’nın en büyük otomobil üreticisi konumunda olan Seat 1950 yılında yolculuğuna Fiat desteğiyle adım atmıştır. 1986 yılına gelindiğinde Seat, Volkswagen Group bünyesine katılarak 90’lı yıllarda bir büyüme rüzgarı yakalayarak bugün ki popülerliğine ulaşmış bir araç markasıdır.